Tuesday, 10 June 2014

Aku di-tag lagi. Liebster Award II

Hye, anda semua. Aku di tag lagi. Aku rasa benda ni makin lama makin menyeronokkan, kot. Aku sebenarnya suka bila di ajukan soalan. Sebab masa tu je aku dapat rasa yang aku betul-betul tengah gunakan otak. Aku jarang gunakan otak aku sebenarnya. Eh? Anyway, I was tagged by Kaktus Oren on her blog. And of course, I liked the question that was given to me. Yang menjadi masalah kepada aku sekarang, lepastu aku kena tag beberapa blogger yang lain dan bagi soalan kepada mereka. Takpe, aku baru dapat follower baru. Korang yang baru follow aku tu, awas.








I) Mention the person who nominated you with a link to their blog.
II) Answer the question asked.
III) Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with a lots of potential macam aku. Eh?
IV) Create 11 of your own question for them to answer.
V) Notify your nominate.




1)
Q: Your date of birth - it's ok if you don't want to mention the year
A: March 2nd, 1995.


2)
Q: What kind of book do you like to read?
A: Horror, mystics, mystery, suspense, psychology horror, mind-fuck & anything about psychologies.


3)
Q: Who is your favorite author?
A:



4)
Q: What do you like to share in your blog?
A: My opinions about other opinions. And maybe some tentangan? Lulz, I don't know. Kalau saya rasa I don't agree with some statements, I'll post my opinion and reason here, my experiences, my stories and other with hope you guys could understand and know me. And hopefully I could connect with other blogger somehow.


5)
Q: Your favorite bloggers.
A: The Other Khairul. Walaupun dia kerek. Dan memilih. Dan dah lama tak update.


6)
Q: Your hobby.
A: I don't really have a hobby. Everyday I'm thinking about how to get rid over this depression and other disorders.


7)
Q: What's your activity during weekend?
A:  Same lame things. Read a book, open psychology websites and calming my ass down.


8)
Q: Your favorite food. 
A: Chiang ma soup, made by my mom. Also, Pho bo. And cheese. Pasta cheese.


9)
Q: Do you play any music instruments?
A: Ukulele.


10)
Q: Your favorite artist.
A: I don't really have one sebab tak ambil kisah sangat pasal artist. Heh.



11)
Q: What's your opinion about this blog? 
A: Your blog looks nice. Orangy girl. But maybe you don't really need mp3 player on your blog. Mana tahu, para blogger lain yang datang singgah your blog and at the same time tengah dengar lagu. Maybe your song a little bit menganggu their perjalanan. I think la.




Ohya, hye Kaktus Oren. Mungkin anda belum kenal saya dengan lebih lanjut. Saya sebenarnya tak berapa suka patuh dengan arahan. Jadi, saya tak akan tag sesiapa. Semua orang pun selamat. Alhamdulillah. Semoga hari anda indah!

6 comments:

  1. oh my god...soalannya sangat senang ...HAHAHAHAHAHAHHA :D

    ReplyDelete
  2. ying, the last paragraph win. haha.
    i suka nadia khan :)
    syaz johar tak try lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I like Nadia Khan too. Syaz Johar's books are extremely awesome. Dia berani sentuh isu-isu yang berat. Dan buku dia banyak sindiran-sindiran. Haha.

      Delete
  3. Wahh.. bestnya. Belum pernah dpt Liebster lg hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keep on blogwalking, visiting & following other blogger. They'll tag you, I guaranteed:)

      Delete

Ruangan ini akan menunjukkan samaada awak bijak, atau sebaliknya.